Produkter for chorizo emballasje (4)

Castro y Gonzalez Utvalg Chorizo – Skivet i sølv blisterpresentasjon - Chorizo

Castro y Gonzalez Utvalg Chorizo – Skivet i sølv blisterpresentasjon - Chorizo

Laget med utvalgte kjøttstykker fra våre iberiske griser, presenterer vår skiver Chorizo Castro y González "Selección" seg med en intens rød-oransje farge, myk berøring og middels hardhet, med en intens aroma der paprikapulveret som brukes i tilberedningen, skiller seg ut på en mild måte. Med en intens og gjennomtrengende smak gitt av den iberiske Presa som vi bruker i tilberedningen, er den en fryd for de mest kresne ganer. SKU:644003 Fraktvekt:0,2 kg
Iberico Bellota Chorizo - LENDENDE OG PØLSER

Iberico Bellota Chorizo - LENDENDE OG PØLSER

Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i tarm. Med delikat smak og karakteristisk aroma. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, paprikapulver, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturlig storfekjøtttarm. 100 % naturlige ingredienser. Uten kunstige E-er. Vekt: 0,280 kg Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein Vekt: 0,280 kg
CHORIZO I OLJE 750GR - BEARBEIDET PRODUKTER

CHORIZO I OLJE 750GR - BEARBEIDET PRODUKTER

CHORIZO I OLJE 750GR - BEARBEIDETE PRODUKTER Referanse: 4000 VEKT: 750gr
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Kjøttprodukter

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Kjøttprodukter

Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og gir oss vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, avkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg er de iberiske grisene Energiverdi: 390Kcal / 1619KJ Fett: 31 g Mettet fett: 11 g Karbohydrater: 1.5 g Sukker: 1.5 g Proteiner: 26 g Salt: 2.6 g